Supa de ciuperci cu carnati

Printeaza

Supa de ciuperci cu carnati din: ciuperci, ceapa, carnati, morcovi, piept de pui, ulei, patrunjel, smantana.

Ingrediente:Supa_de_ciuperci_cu_carnati

  • 150 g ciuperci
  • 100 g ceapă verde
  • 100 g morcovi
  • 100 g cârnat afumat
  • 200 g piept de pui fără os
  • 4 linguri ulei
  • frunze de pătrunjel
  • smantana

 

Mod de preparare:

Cureti ciupercile şi le tai felii. Cureţi ceapa verde si o tai rondele, iar morcovii ii cureti si ii tai rondele sau în patru, iar apoi în felii subtiri. Tai cârnatul rondele, iar carnea în fâşii înguste (subtiri).

Prăjeşti cârnatul în uleiul încins, adaugi carnea şi o laşi să se prăjească până ce devine albicioasă. Adaugi apoi, pe rând, ceapa verde şi morcovii. Torni apă şi potriveşti gustul de sare şi de piper.

Când supa dă în clocot, pui şi ciupercile. Mai fierbi la foc mic timp de 10-15 minute, până ce carnea se înmoaie.

Serveşti supa cu pătrunjel verde tocat fin. Poti adăuga, dacă doreşti, şi smântână. Poti folosi şi ciuperci uscate, dar gustul este mai intens cu ciuperci proaspete.

Supa de ciuperci cu carnati

Supa_de_ciuperci_cu_carnati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.