Supa de ciuperci cu galuste de mamaliga

Printeaza

Supa de ciuperci cu galuste de mamaliga din: ciuperci, cartofi, ceapa, sare, paturnjel, piper, ulei de masline si galuste de mamaliga.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 2 cepe mari
  • sare
  • patrunjel
  • piper macinat
  • 3 linguri ulei de masline
  • mamaliga

 

Mod de preparare:

Supa de ciuperci cu galuste de mamaliga: Se curăţă ciupercile de pieliţe, se spală în câteva ape şi se pun sa fiarbă în apă cu sare, împreună cu ceapa şi cartofii.

După ce s-au fiert, se scot cu spumiera, se pun într-un bol o parte  din ciuperci, se pasează cu blenderul şi se amestecă cu uleiul de măsline. Ceapa se aruncă, iar cartofii şi restul de ciu­perci se dau de-o parte şi se taie bucăţele.

Ciupercile pasate se amestecă cu zeama în care au fiert, cu cele tăiate şi cartofii şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Supa de ciuperci se serveşte cu găluşte de mămăligă şi se ornează cu pătrunjel verde.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.