Supa cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Supa cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, ceapa, morcovi, telina, cartofi, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:

  • 10 ciuperci proaspete
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • o felie rădăcină ţelină
  • 4 cartofi
  • o legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari si împreună cu ţelina tăiată cubuleţe si ceapa se pun la fiert în apă.

Intre timp, se curăţă ciupercile, se taie felii şi se adaugă în oală.

Se lasă la fiert 20 de minute şi apoi se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se lasă la fiert până ce cartofii sunt gata. Se potriveşte de sare şi, la final, se pune verdeaţa.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.