Supa de ciuperci cu piept de pui
PrinteazaSupa de ciuperci cu piept de pui din: piept de pui, ulei, ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, tarhon, sare, piper, faina, smantana, marar.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 linguri ulei
- 200 g ciuperci
- 2 morcovi
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 1 fir de tarhon
- sare
- piper
- 1 lingură făină
- 200 g smântână
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Cureți și speli ciupercile și legumele.
Tai carnea cubulețe și o călești în uleiul încins, până când își schimbă culoarea.
Adaugi ciupercile tăiate felii subțiri și legumele tăiate cubulețe sau după preferință.
Stingi cu 2 litri de apă caldă și fierbi ingredientele până se înmoaie, împreună cu firul de tarhon.
Amesteci făina cu smântâna și le adaugi în supă împreună cu sare și piper după gust.
Lași să mai fiarbă 2-3 minute, la foc mic, apoi scoți tarhonul și presari mărarul fin tocat.
Pofta buna!