Supa de ciuperci sau hribi

Printeaza

Supa de ciuperci sau hribi din: ciuperci, lamaie, sare, lapte, zahar, verdeata, piper, faina.

 

Ingrediente:Supa_de_ciuperci_sau_hribi

  • 250 g ciuperci sau hribi
  • 1/2 lamaie sau 1 lingura cu otet
  • sare
  • 1 pahar cu lapte rece
  • 1 lingurita cu zahar
  • verdeata tocata
  • piper
  • faina

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, le tăiaţi felii, le stropiţi cu zeamă de lămâie sau oţet îndoit cu apă.

Presăraţi deasupra 1 lingură cu făină şi lăsaţi câteva minute, apoi răsturnaţi ciupercile în vasul cu apă fierbinte.

Adăugaţi laptele nefiert, săraţi uşor, fierbeţi acoperit la foc mic 20 min, apoi adăugaţi zahărul şi puţin piper măcinat.

Batei oul cu supa fierbinte, puneti in supa, decorati cu verdeaţă tocată.

Serviţi supa caldă, cu crutoane.

Supa de ciuperci sau hribi

Supa_de_ciuperci_sau_hribi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.