Supa de ciuperci cu smantana si verdeata din: ciuperci, faina, unt, smantana, apa, sare, verdeata.
Ingrediente:
5-6 ciuperci
1 lingurita cu faina
2 linguri cu unt
2 linguri cu smantana
1 l apa
sare
verdeata tocata
Mod de preparare:
Se spala ciupercile in multe ape. Se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu coditele ciupercilor, apoi se inabusa in unt 15 minute.
Se trage cratita de pe foc, se presara faina peste ciuperci, se amesteca incet si se subtiaza cu apa calda.
Se fierbe 15 minute, se lasa sa se raceasca usor si se serveste dreasa cu smantana batuta cu supa calda, presarata cu patrunjel tocat fin, langa crutoane usor prajite.
Supa de ciuperci cu tofu din: ceapa, morcovi, telina, pastarnac, faina, ciuperci, ulei, tofu, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină 1 păstârnac 1 lingură făină 400 g ciuperci 3 – 4 linguri ulei 2 l apă 200 g tofu sare piper Mod de preparare: Se pun legumele cu apă şi […]
Supa crema de ciuperci cu orez din: ciuperci, ceapa, orez, unt, smantana, sare, piper. Ingrediente: 350 g ciuperci 1 ceapă mare 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceaşcă orez 50 g unt 50 ml smântână de gătit sare piper Mod de preparare: Taie 3 ciuperci felii subţiri şi trage-le la tigaie în 25 g de […]
Supa aromata de ciuperci din: ciuperci, unt, lapte, faina, sare, piper, zahar, verdeata. Ingrediente: 4-5 ciuperci mari 2 linguri cu unt 500 ml lapte dulce 1 lingură cu făină sare piper măcinat 1 lingură cu zahăr verdeaţă Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile, tocaţi şi codiţele, curăţate de pământ şi nisip şi spălate bine, tăiaţi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.