Fazan la Grătar cu Lămâie și Rozmarin: o rețetă elegantă, care îmbină gustul unic al cărnii de fazan cu aromele proaspete și vibrante ale lămâii și rozmarinului. Este o alegere perfectă pentru un prânz sau o cină specială, oferind o experiență culinară rafinată și plină de savoare. Ingrediente: 1 fazan întreg, curățat și pregătit pentru […]
Supa cu ciuperci si smantana
PrinteazaSupa cu ciuperci si smantana din: ciuperci, ceapa, morcov, telina, smantana, faina, unt, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci proaspete
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 100 g smântână
- 1 lingură făină
- 2 linguriţe unt
- sare
- piper alb
- 1/2 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Supa cu ciuperci si smantana: Speli bine ciupercile, le tai mărunt şi le înăbuşi cu 1 linguriţă cu unt până scade zeama.
Adaugi ceapa tăiată fin, morcovul şi ţelina rase.
Stingi cu apă şi laşi să fiarbă bine tot zarzavatul. Intr-o crăticioară, încălzeşti 1 linguriţă de unt, adaugi făina, subţiezi amestecul cu smântână şi puţină zeamă de la supă.
Laşi sosul să dea într-un clocot, apoi îl adaugi în oala cu supă şi mai fierbi timp de 10 minute la foc mic, după care sărezi după gust şi presari verdeaţa.
Pofta buna!
Cum se prepara Gogosi cu Glazura de Lamaie
Cum se prepara Gogosi cu Glazura de Lamaie – un deliciu irezistibil, cu o textură pufoasă și o aromă fresh, datorită glazurii de lămâie. Aceste gogoși sunt ideale pentru micul dejun, gustări sau deserturi și sunt ușor de preparat acasă. Iată cum poți să le faci! Ingrediente: Pentru Gogoși: 500 g făină 75 g zahăr […]