Țuică de Mere – Tradiție și Arome de Toamnă – o băutură tradițională românească, care capturează esența fructelor de toamnă într-un lichior rafinat și aromat. Preparată din mere proaspete și fermentate cu grijă, această băutură distilată oferă o experiență gustativă unică și păstrează vie tradiția rurală românească. Descoperă cum poți să faci acasă țăică de […]
Supa de ciuperci cu tofu
PrinteazaSupa de ciuperci cu tofu din: ceapa, morcovi, telina, pastarnac, faina, ciuperci, ulei, tofu, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- 1 păstârnac
- 1 lingură făină
- 400 g ciuperci
- 3 – 4 linguri ulei
- 2 l apă
- 200 g tofu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de ciuperci cu tofu: pun legumele cu apă şi sare la foc. Apoi se strecoară, într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei, se cerne făina, se adaugă şi 3/4 din cantitatea de ciuperci tăiate felii subţiri.
înăbuşă bine, apoi se toarnă din zeama în care au fiert legumele şi se lasă pe foc, până când ciupercile au fiert foarte bine.
mixează legumele şi ciupercile.
Piureul obţinut se diluează cu restul de zeamă şi se pune din nou la fiert. Când supa dă în clocot, se adaugă şi restul de ciuperci tăiate. Se adaugă cuburile de tofu prăjite în ulei si se serveste.
Poftă bună!
Piure de Cartofi cu Mărar de Post
Piure de Cartofi cu Mărar de Post – Rețeta Delicioasă și Ușor de Preparat – este o variantă simplă și gustoasă a unui preparat clasic, perfect pentru zilele de post sau pentru cei care preferă o dietă vegetariană. Această rețetă combină cremozitatea cartofilor cu aroma proaspătă a mărarului, rezultând într-un fel de mâncare reconfortant și […]