Supă clară de legume din: legume, ceapa, rosii, patrunjel, margarina, sare, piper, boia de ardei, cuisoare, foi de dafin, oua, faina, apa minerala, mazare si porumb.
Ingrediente:
legume pentru supa (morcovi, telina etc)
1 ceapa
4 rosii
1 legatura patrunjel
3 linguri margarina
sare
piper
1 1/2 lingurita boia de ardei
3 cuisoare
3 foi de dafin
2 oua
80 g faina
150 ml apa minerala
75 g mazare congelata
75 g porumb
Mod de preparare:
Pregătiţi legumele, tăiaţi un morcov fâşii, iar restul legumelor cuburi.
Tocaţi 1/2 din pătrunjel mai mare, restul, foarte mărunt.
Căliţi legumele tăiate cuburi în 2 linguri de margarina.
Adăugaţi sarea, piperul, restul legumelor, pătrunjelul tocat mare şl 1,5 l apă.
Daţi într-un clocot, apoi fierbeţi supa cea 30 de min.
Amestecaţi ouăle, făina, apa minerală, sarea, piperul şi pătrunjelul tocat mărunt.
Coaceţi clătitele în margarina rămasă, apoi decupaţi steluţe.
Daţi supa prin strecurătoare, apoi fierbeţi acolo mazărea, porumbul şi fâşiile de morcovi 5 min.
Supa strecurata din: morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, varza, cartofi. Poate iti place si: Supa cu salata verde Supa de linte cu legume Supa de rosii cu busuioc si patrunjel Ingrediente: 2 morcovi 2 bucati păstârnac 1-2 bucati pătrunjel 1 ţelină 2 cepe 1/4 varză albă 4 cartofi sare Mod de preparare: Se […]
O reteta simpla de supa de morcovi cu sunca din: morcovi baby, sunca de porc afumata, mazare, orez, ceapa, praz, ardei gras, patrunjel, ulei, sare, piper, marar, frunze de telina, varza marar si ardei iute. Ingrediente: 300 g morcovi baby 400 g sunca de porc afumata 300 g mazare 100 g orez 1 ceapa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.