Supa clasica de varza

Printeaza

Supa clasica de varza din: varza murata, carnati afumati, untura, ceapa, faina, sare, zahar, piper, boia.

Ingrediente:Supa clasica de varza

  • 500 g varză murată
  • 300g cârnaţi afumaţi
  • untură
  • 1 ceapă
  • făină
  • sare
  • zahăr
  • piper boabe
  • boia

 

Mod de preparare:

Se fierbe într-un litru de apă varza murată. Se adaugă puţină sare, zahăr şi câteva boabe de piper. Când varza a fiert pe jumătate, se pun cârnaţii, tăiaţi rondele.

Separat, se încinge o lingură de untură, se căleşte ceapa tăiată mărunt, apoi se presară puţină boia şi două linguri rase de făină. Rântaşul obţinut se stinge cu supa de varză, omogenizând foarte bine, astfel încât să nu rămână cocoloaşe.

Se toarnă în supă şi se mai dau câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.