Supa de os cu clatite

Printeaza

Supa de os cu clatite din: rasol de vita, morcov, ceapa, patrunjel verde si boabe de piper.

Ingrediente:Supa_de_os_cu_clatite

  • 1 rasol de vita cu maduca
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • 5-6 boabe de piper negru

 

Mod de preparare:

Se spală bine rasolul şi se pune la fiert în apă rece, în aşa fel încât să fie o palmă acoperit de apă.

Se adună spuma des. Când nu mai face spumă, se adaugă legumele întregi, curăţate şi spălate, şi piperul boabe.

Când carnea a fiert, se scoate şi se dă deoparte.

Se scot şi le­gumele, se strecoară supa şi se lasă deoparte. Se fac clătitele, ceva mai subţiri şi bine prăjite.

Se rulează, apoi se taie tăiţei. Seserveste cu taitei de clatite si patrunjel.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Aaaa, nu intelegeam care-i osul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.