Supa de coada de vita cu smantana

Printeaza

Supa de coada de vita cu smantana din: coadă de vită, morcovi, ceapa, radacina felina, pastarnac, rădăcină de pătrunjel, cartofi, pătrunjel, sare, piper, smantana.

 

Ingrediente:Supa_de_coada_de_vita_cu_smantana

  •  un kg coadă de vită
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • o feiie rădăcină telină
  • un păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 4-5 cartofi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • smântână

 

Mod de preparare:

Coada porţioneaza se pune la fiert în apă rece cu sare. Se adună spuma, ori de câte ori se formează.

Intre timp, legumele se curăţă şi se toacă: ceapa, mărunt, iar morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi păstârnacul, cubuleţe.

Cartofii se curăţă şi se taie cuburi mai mari.

Când carnea este aproape fiartă, se adaugă în oală legumele, mai puţin cartofii.

Se lasă să fiarbă 15 minute, apoi se pun şi cartofii şi se mai lasă la foc mic încă 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se aduce la masă cu pătrunjel tocat dea­supra şi, opţional, cu smântână alături.

Supa de coada de vita cu smantana

Supa_de_coada_de_vita_cu_smantana

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de coada de vita cu vin alb

Supa de coada de vita cu vin alb din: coadă de vită, morcov, ţelină, ceapă roşie, pătrunjel verde, unt, făină, vin sec alb, sare, piper măcinat, foi de dafin, crochete de chiflă. Ingrediente: 1 coadă de vită 1 morcov 1 ţelină mică 1 ceapă mică roşie 1 legătură de pătrunjel verde 50 g unt 2 […]

 

Supă din coadă de vită

Supa din coada de bou

Supa din coada de bou din: ceapa, morcovi, praz, coada de bou, faina, ulei, dafin, cimbru, rozmarin, ienibahar, sos Madeira, sare, piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 tulpină de praz 600 g coadă de bou 1 lingură făină 1 liingură ulei 1 foaie de dafin câte 1 crenguţă cimbru şi rozmariin 3 boabe ienibahar […]

 

Supă condimentată din coadă de viţel

Supă condimentată din coadă de viţel

Supă condimentată din coadă de viţel din: ceapa, ulei, castravecior, miere, curry, boia, supa de coada de vitel,  vin rosu, coniac, smantana. Ingrediente: o ceapă o lin­gură de ulei un castravecior o lin­guriţă de miere un praf de curry boia de ardei o conservă cu supă de coadă de viţel vin roşu coniac smântână goasă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.