Supa de cocos cu tagliatelle

Printeaza

Supa de cocos cu tagliatelle din: tacamuri cocos, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, tagliatelle, sare, piper.

Ingrediente:

  • tacâmuri cocos
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • o rădăcină pătrunjel
  • 1 rădăcină păstârnac
  • o bucată mică telină
  • o legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 100 g tagliatelle din grâu dur

 

Mod de preparare:

Supa de cocos cu tagliatelle: Se pune la fiert doar carnea în apă rece cu sare. Imediat ce începe să fiarbă, se adună spuma formată.

Când clocoteşte, se opreşte focul si se spală carnea în mai multe ape.

Se pune carnea în altă oală cu apă proaspătă şi rece, focul trebuie să fie domol, iar supa să nu clocotească.

Dacă pasărea este bătrână, atunci legumele se adaugă mai târziu.

Dacă este pui, zarzavaturile curăţate şi spălate se pun la fiert împreună cu carnea, în apă rece.

Când carnea şi zarzavaturile sunt fierte bine, supa se strecoară.

Se pune din nou pe foc şi când dă în clocot se adaugă tagliatellele.

Se aşază capacul peste oală şi se lasă să aburească doar câteva minute.

Se pune supa în farfurii, unde se pot adăuga, după preferinţă, morcov fiert, pătrunjel verde tocat, sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.