Supă Cremă de Mazăre: Arome Delicate și Textură Fină din: mazare, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, sare, piper, ulei, crutoane. Descoperă secretul unei supe cremă de mazăre perfecte, o rețetă clasică revitalizată prin adăugarea unor ingrediente simple, dar esențiale. Această supă cremă de mazăre îmbină armonios dulceața naturală a mazării cu textura cremoasă oferită de […]
Supa de cod cu lapte de cocos
PrinteazaSupa de cod cu lapte de cocos din: fileuri de cod, vin, ulei de masline, ceapa, lapte de cocos, apa, tarhon, patrunjel, praz, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g fileuri de cod
- 300 ml de vin alb
- 2 linguri de ulei de masline
- o ceapa tocata
- o cana de lapte de cocos
- 4 cani de apa
- o lingura de tarhon proaspat tocat
- o legatura de patrunjel tocat
- un praz feliat subtire
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 200 grade Celsius. Sotafi ceapa şi prazul în ulei de măsline până se înmoaie.
Săraţi şi piperaţi bucăţile de cod pe ambele părţi, adăugati-le în vasul cu ceapă cu vinul şi apa şi fierbeti până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scoateţi codul din tigaie şi împărtiti-l în bolurile de servire.
Adăugaţi la supă laptele de cocos, restul de ulei, tarhonul şi pătrunjelul. Amestecaţi şi potriviţi de sare şi piper.
Turnaţi în boluri peste cod şi serviţi fierbinte.
Supa de cod cu lapte de cocos
Pofta buna!
Supă Cremă de Fazan din: fazan, ulei, ceapa, morcovi, telina, supa, smantana, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Când vine vorba de preparatele culinare rafinate, supa cremă de fazan ocupă un loc special. Această supă cremoasă și bogată îmbină carnea delicată de fazan cu o selecție de legume, smântână și condimente, oferind o experiență gustativă de […]