Supa cu coltunasi
PrinteazaO reteta de supa cu coltunasi din: supa concentrata din carne de pasare, patrunjel, piper, smantana, faina, oua, branza de vaci si sare.
- 2,5-3 l de supa concentrata din carne de pasare
- patrunjel verde
- piper
- 100 g smantana
pentru coltunasi:
- 70 g faina
- 2 oua
- 120 g branza de vaci
- sare
Mod de preparare:
Cerni faina, o pui in castron si torni la mijloc sarea dizolvata in apa si un ou. Framanti bine pana obtii un aluat neted, elastic si-l lasi acoperit timp de 30 de minute. intinzi apoi o foae subtire si o tai in patrate de aproximativ 3 cm.
Amesteci brânza cu oul rămas şi puţină sare şi omogenizezi compoziţia. Din această compoziţie iei câte o linguriţă, o pui peste aluatul tăiat şi îl îndoi pe diagonală.
Presezi marginile cu o furculiţă. Pui colţunaşii la fiert în vasul cu supă.
După 15 minute torni smântână pe care ai amestecat-o cu un polonic de supă caldă. Adaugi verdeaţa tăiată mărunt.
Supa cu coltunasi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa cu coltunasi
Nu am mancat o astfel de supa pana acum