Supă condimentată din coadă de viţel
PrinteazaSupă condimentată din coadă de viţel din: ceapa, ulei, castravecior, miere, curry, boia, supa de coada de vitel, vin rosu, coniac, smantana.
- o ceapă
- o lingură de ulei
- un castravecior
- o linguriţă de miere
- un praf de curry
- boia de ardei
- o conservă cu supă de coadă de viţel
- vin roşu
- coniac
- smântână goasă
Mod de preparare:
Curăţaţi şi tocaţi ceapa mărunt. Incingeţi uleiul şi căliţi ceapa până se rumeneşte. Tăiaţi castraveciorul felii subţiri. Adăugaţi castravetele, mierea, praful de curry şi boiaua.
Căliţi la foc mic pentru un minut pentru a permite aromelor să se combine. Pregătiţi supa din coadă de viţel conform instrucţiunilor de pe conservă şi turnaţi supa peste amestecul cu ceapă.
Amestecaţi cu grijă şi luaţi vasul de pe foc imediat ce supa dă în clocot. Adăugaţi vinul şi coniacul şi daţi un plus de savoare supei cu puţină smântână.
Poftă bună!