Supă condimentată din coadă de viţel

Printeaza

Supă condimentată din coadă de viţel din: ceapa, ulei, castravecior, miere, curry, boia, supa de coada de vitel,  vin rosu, coniac, smantana.

Ingrediente:Supă condimentată din coadă de viţel

  • o ceapă
  • o lin­gură de ulei
  • un castravecior
  • o lin­guriţă de miere
  • un praf de curry
  • boia de ardei
  • o conservă cu supă de coadă de viţel
  • vin roşu
  • coniac
  • smântână goasă

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi tocaţi ceapa mărunt. Incingeţi uleiul şi căliţi ceapa până se rumeneşte. Tăiaţi castrave­ciorul felii subţiri. Adăugaţi cas­travetele, mierea, praful de curry şi boiaua.

Căliţi la foc mic pentru un minut pentru a permite aromelor să se combine. Pregătiţi supa din coadă de viţel conform instrucţiunilor de pe con­servă şi turnaţi supa peste amestecul cu ceapă.

Amestecaţi cu grijă şi luaţi vasul de pe foc imediat ce supa dă în clocot. Adăugaţi vinul şi coniacul şi daţi un plus de savoare supei cu puţină smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.