Supă de conopidă cu brânză cu mucegai
PrinteazaO reteta de supa de conopida cu branza cu mucegai din: supa de legume, conopida, cartofi, branza cu mucegai, lapte, smantana, nucsoara, sare, piper si leustean.
- 1 cub supa de legume instant
- 400 g conopida
- 200 g cartofi
- 100 g branza cu mucegai
- 300 ml lapte
- 300 ml smantana
- nucsoara
- sare
- piper negru
- leustean proaspat
Mod de preparare:
Se pun la fiert 700 ml apa, intr-o oala mare. Se pune inauntru cubul de supa si se fierbe cateva minute. Se adauga buchetelele de conopida, apoi cartofii curatati si taiati bucatele.
Se adauga jumatate din branza cu mucegai taiata cubulete, se lasa sa se raceasca usor si se amesteca cu blenderul. Se pune oala pe foc, se adauga laptele si se da din nou la fiert. Se asezoneaza cu nucsoara, sare si piper negru macinat.
Se serveste cu restul de branza rasa deasupra, cu frunze de leustean si putin piper si nucsoara. E mai gustoasa rece!
Supă de conopidă cu brânză cu mucegai
Pofta buna!