Supă de conopidă cu brânză cu mucegai

Printeaza

O reteta de supa de conopida cu branza cu mucegai din: supa de legume, conopida, cartofi, branza cu mucegai, lapte, smantana, nucsoara, sare, piper si leustean.

Ingrediente:Supă de conopidă cu brânză cu mucegai

  • 1 cub supa de legume instant
  • 400 g conopida
  • 200 g cartofi
  • 100 g branza cu mucegai
  • 300 ml lapte
  • 300 ml smantana
  • nucsoara
  • sare
  • piper negru
  • leustean proaspat

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert 700 ml apa, intr-o oala mare. Se pune inauntru cubul de supa si se fierbe cateva minute. Se adauga buchetelele de conopida, apoi cartofii curatati si taiati bucatele.

Se adauga jumatate din branza cu mucegai taiata cubulete, se lasa sa se raceasca usor si se amesteca cu blenderul. Se pune oala pe foc, se adauga laptele si se da din nou la fiert. Se asezoneaza cu nucsoara, sare si piper negru macinat.

Se serveste cu restul de branza rasa deasupra, cu frunze de leustean si putin piper si nucsoara. E mai gustoasa rece!

Supă de conopidă cu brânză cu mucegai

Supă de conopidă cu brânză cu mucegai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.