Supa de conopida cu lapte si smantana

Printeaza

Supa de conopida cu lapte si smantana din: conopida, apa, unt, lapte, smantana, sare, faina, patrunjel verde.

Ingrediente:

  • o  conopidă
  • 250 ml apă
  • 50 g unt
  • o cană lapte (apă)
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • o lingură făină
  • pătrun­jel verde

 

Mod de preparare Supa de conopida cu lapte si smantana:

Conopida, spălată, curăţată, desfăcută în bucăţi, se fierbe în apă cu sare.

Când e fiaţtă pe jumătate, se pune un­tul într-o cratiţă să se încingă, se rumeneşte în el puţină faină, se stinge cu lapte (sau apă) şi se toarnă peste cono­pidă.

Se serveşte cu pătrunjel verde, spălat, curăţat, tocat fin şi smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.