Supa de conopida cu legume si crutoane

Printeaza

Supa de conopida cu legume si crutoane din: conopida, morcov, ceapa, cartofi, usturoi, unt, apa, sare, piper, patrunjel verde, ulei, crutoane de paine.

Ingrediente:Supa_de_conopida_cu_legume_si_crutoane

  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cubulet de unt (cam 1 lingurita)
  • circa 1 l apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • putin ulei
  • crutoane de paine si cascaval

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul şi cartofii. Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei, iar cartofii şi morcovul le tai cubuleţe şi le căleşti în puţin ulei.

Adaugi bucheţelele de conopidă, usturoiul pisat, sare, piper şi apă şi laşi la foc moderat până când fierb bine toate ingredientele.

Pui totul în blender împreună cu untul, până obţii o cremă de consistenţa unei smântâni mai groase, la nevoie adăugând puţin lapte t fierbinte.

Ornezi cu pătrunjel verde şi serveşti preparatul alături de crutoane.

Supa de conopida cu legume si crutoane

Supa_de_conopida_cu_legume_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.