Supa de conopida cu oase de vitel

Printeaza

Supa de conopida cu oase de vitel din: conopidă, unt, făină, pătrunjel verde, oase de viţel, sare.

 

Ingrediente:

  • 600 g conopidă curăţată de frunze
  • 40 g unt
  • 30 g făină
  • pătrunjel verde
  • 300 g oase de viţel
  • sare

Mod de preparare:

Supa de conopida cu oase de vitel: Conopida se taie mărunt şi se căleste cu sare, în untură. Se stinge cu 1 l apă şi se fierb împreună cu oasele de viţei.

Se pregăteşte un rântaş cu unt şi pătrunjel verde tăiat mă­runt, se toarnă în supă şi se fierbe. Inainte de a servi supa, se adaugă gălbenuşurile frecate cu frişcă.

Este mai gustoasă şi mai aspectuoasă dacă se presară deasupra pătrunjel verde tăiat mărunt şi un gălbenuş de ou fiert, trecut prin sită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.