Supa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore
PrinteazaSupa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore din: conopida, otet de vin, ulei de masline, usturoi, ardei iute, supa de carne, patrunjel, branza de oaie.
- o conopida
- 2 lingurite otet de vin
- o cescuta ulei de masline
- 4-6 catei de usturoi
- un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt
- 3 cani supa de carne concentrata
- sare, o mina de patrunjel verde tocat
- 100 gr brinza de oaie
Mod de preparare:
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus celedoua lingurite de otet.
Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute.
Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie.
Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda.
Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra
Supa de conopida – Supa Minestra di Cavalfiore
Pofta buna!
n-am mai incercat asa ceva
Interesanta aceasta reteta de supa cu branza de oaie. Nu am mai incercat, dar trebuie sa fac si eu in astfel de preparat.