Supa de conopida cu zarzavat

Printeaza

Supa de conopida cu zarzavat din: conopida, rosii, ceapa, morcov, ardei grasi, cartofi, patrunjel, sare, concentrat de legume, lamai, ulei, apa.

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 6 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 ardei graşi
  • 2 cartofi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 legătură frunze de pătrunjel
  • sare
  • 1 linguriţă concentrat de legume (opţional)
  • 1-2 lămâi (opţional)
  • ulei pentru călit zarzavatul
  • 2,5-3 I apă

 

Mod de preparare:

Speli zarzavatul, îl cureţi şi îl tai mărunt. Speli conopida şi o desfaci în bucheţele.

In oala pentru ciorbă pui uleiul şi în el căleşti zarzavatul tocat, roşiile punându-le ultimel.

Adaugi apa, apoi conopida ruptă în bucheţele şi concentratul de legume (opţional). Fierbi totul 10 minute.

Potriveşti gustul de’sare, adaugi verdeaţa tocată şi zeamă de lămâie, dacă doreşti ca supa să fie acrişoară.

 

Supa de conopida cu zarzavat

 

Supa de conopida cu zarzavat

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.