Supa consistenta de creveti cu porumb
PrinteazaO reteta de supa consistenta de creveti cu porumb din: supa de peste, fasole verde, creveti, ceapa verde, smantana, unt, ceapa, cartofi, malai si porumb.
- 500 ml supa limpede de peste
- 300 g fasole verde, taiata segmente
- 300 g creveti prefierti, curatati
- 1 legatura ceapa verde, tocata
- 150 ml smantana
- 20 g unt
- 1 ceapa mare, tocata
- 600 g cartofi, taiati cuburi de 2 cm
- 50 g malai
- 200 g conserva porumb
Mod de preparare:
Intr-un vas larg, topeşte untul şi sotează ceapa 5 minute. Adaugă cartofii şi continuă să ţii pe foc 5 minute.
Adaugă supa de peşte şi mălaiul şi fierbe 10 minute la foc mic, acoperit cu capac.
Adaugă porumbul şi fasolea verde şi fierbe 5 minute sau până când aceasta se pătrunde. Adaugă creveţii, ceapa verde şi smântână şi potriveşte gustul de sare.
Serveşte cu pâine proaspătă, crocantă.
Supa consistenta de creveti cu porumb
Pofta buna!