Supa de crap cu fenicul

Printeaza

Supa de crap cu fenicul din: crap, dovlecei, fenicul, ceapa, ulei, boia si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg crap
  • 3-4 dovlecei
  • 1 fenicul
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o uşor în ulei împreună cu feniculul tăiat cubuleţe.

Adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi şi lasă-l să se rumenească puţin.

Adaugă dovleceii tăiaţi cubuleţe. Stinge cu apă şi lasă să fiarbă la foc mic, până când peştele şi dovlecelul s-au pătruns bine.

La final, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu fenicul tocat foarte fin.

Supa de crap cu fenicul


Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Crap polonez

Crap afumat in foietaj

Crap afumat in foietaj din: crap, sherry, smantana, foietaj, marar, marinada. Ingrediente: 500 g crap afumat 5 d vin Sherry marinadă (se prepară din vin, oţet sau zeamă de lămâie împreună cu morcovi, ceapă, plante şi condimente) 5/8 l smântână 4-5 foi de gelatină foietaj mărar   Mod de preparare: Crapul afumat se curăţă de […]

Supa de peste din crap cu condimente si vin alb

Reteta zilei: Supa de peste cu ierburi aromatice

Supa de peste cu ierburi aromatice din: ulei de masline, ceapa, praz, usturoi, rosii, supa de peste, pasta de tomate, sofran, ierburi aromatice, mix de peste, cartofi, sare, piper, piper cayenne, paine prajita, patrunjel. Ingrediente:  3 linguri ulei de masline 2 cepe, tocate 2 fire praz, partea alba tocata 4 catei usturoi, tocat 450gr rosii, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

4 comentarii

  1. Corina Calinescu

    o altfel de ciorba de peste

  2. uite ca n-am incercat ciorba de peste cu fenicul, poate, poate…

  3. Ce nu as da sa gust si eu din supa de crap

  4. Supa de crap cu fenicul pare interesanta rau !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.