Crap afumat in foietaj din: crap, sherry, smantana, foietaj, marar, marinada. Ingrediente: 500 g crap afumat 5 d vin Sherry marinadă (se prepară din vin, oţet sau zeamă de lămâie împreună cu morcovi, ceapă, plante şi condimente) 5/8 l smântână 4-5 foi de gelatină foietaj mărar Mod de preparare: Crapul afumat se curăţă de […]
Supa de crap cu fenicul
PrinteazaSupa de crap cu fenicul din: crap, dovlecei, fenicul, ceapa, ulei, boia si sare.
- 1 kg crap
- 3-4 dovlecei
- 1 fenicul
- 1 ceapa
- ulei
- boia
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o uşor în ulei împreună cu feniculul tăiat cubuleţe.
Adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi şi lasă-l să se rumenească puţin.
Adaugă dovleceii tăiaţi cubuleţe. Stinge cu apă şi lasă să fiarbă la foc mic, până când peştele şi dovlecelul s-au pătruns bine.
La final, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu fenicul tocat foarte fin.
Supa de crap cu fenicul
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa de peste cu ierburi aromatice
Supa de peste cu ierburi aromatice din: ulei de masline, ceapa, praz, usturoi, rosii, supa de peste, pasta de tomate, sofran, ierburi aromatice, mix de peste, cartofi, sare, piper, piper cayenne, paine prajita, patrunjel. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 2 cepe, tocate 2 fire praz, partea alba tocata 4 catei usturoi, tocat 450gr rosii, […]
Pofta buna!
o altfel de ciorba de peste
uite ca n-am incercat ciorba de peste cu fenicul, poate, poate…
Ce nu as da sa gust si eu din supa de crap
Supa de crap cu fenicul pare interesanta rau !