Supa crema cu branza

Printeaza

Supa crema cu branza din: cartofi, telina, radacina de patrunjel, conopida, broccoli, ceapa, morcov, smantana, branza telemea, lapte, sare.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 conopidă mai mică
  • 1 broccoli mic
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 200 g smântână
  • 300 g brânză telemea
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • sare

 

Mod de preparare Supa crema cu branza:

Taie cartofii cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare împreună cu ceapa, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi un morcov.

Separat, fierbe broccoli şi conopida desfăcută în bucheţele.

Când legumele sunt aproape fierte, trece-le printr-o sită, mai puţin ceapa şi morcovul.

Crema astfel obţinută subţiaz-o cu smântână şi puţin lapte.

Lasă pe foc să mai dea în câteva clocote şi po­triveşte gustul de sare.

Serveşte supa-cremă fierbinte, cu brânza tăiată bastonaşe.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.