Supa-Crema de broccoli cu branza
PrinteazaO reteta delicioasa de supa-crema de broccoli cu branza Roquefort, ceapa, ulei de masline, cartof, supa de legume.
- 1 ceapă mare, tocată
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 cartof mare, tăiat cubuleţe
- 1 litru zeamă de supă de legume
- 300 g broccoli,-tocat mare
- 100 g brânză (preferabil Roquefort) sfărâmată
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă se rumeneşte ceapa în ulei, până când se înmoaie. Apoi se adaugă cartoful, supa de legume şi se lasă totul să fiarbă aproximativ 20 minute, până când cartoful s-au înmuiat.
Se adaugă broccoli şi se fierbe 3-4 minute, până se înmoaie, dar rămâne încă verde.
Se toarnă toate ingredientele într-un blender, se adaugă jumătate din brânza Roquefort şi se pasează, până când se obţine o cremă fină.
Supa-cremă se serveşte presărată cu brânza rămasă.
Supa-Crema de broccoli cu branza
Pofta buna!