Supa crema de broccoli cu crutoane
PrinteazaSupa crema de broccoli cu crutoane din: broccoli, telina, ardei, ceapa rosie, patrunjel, smantana, unt, sare, piper, nucsoara, crutoane, zeama de lamaie si branza cedar.
- 800 g broccoli
- o telina mare
- 2 ardei
- o ceapa rosie mare
- o radacina patrunjel
- 250 ml smantana pentru gatit
- un cubuet unt
- sare
- piper alb macinat
- un praf nucsoara
- crutoane aromate cu usturoi sau simple
- zeama de la o lamaie
- 100 g branza Cedar
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală bine legumele. Broccoli se desface în bucheţele mai mici şi se pune să fiarbă, în apă cu sare, aproximativ 40 de minute.
După ce s-a fiert, se scoate în sită să se scurgă şi se stropeşte cu zeama de lămâie.
Separat, în altă oală, se pun restul legumelor şi se fierb la foc mic, cu sare.
Apoi, ceapa se aruncă, iar restul de legume se pasează cu blenderul împreună cu broccoli.
In crema de legume, se adaugă zeama în care s-au fiert şi se obţine o supă- cremă.
Se lasă să mai fiarbă 10-15 minute în clocot şi, la sfârşit, se adaugă smântână, brânza Cedar tăiată cubuleţe şi untul.
Se condimentează, după gust, cu nucşoară, sare şi piper alb şi se serveşte cu cru-toanele aromate.
Acestea se fac din pâine, tăiată cubuleţe, se stropesc cu unt topit şi cu usturoi şi pătrunjel.
Se bagă la cuptor să se rumenească şi apoi se servesc cu supa-cremă.
Supa crema de broccoli cu crutoane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de broccoli cu crutoane
- supa crema broccoli cu crutoane
Imi dai si mie o farfurie?
ce buna e, la toti din familie ne place
Ma gandesc serios sa incerc sa fac si eu supa crema de broccoli, sa vedem ce o iesi