Supa-crema de broccoli cu lapte de cocos din: broccoli, ceapa, morocovi, sare, piper alb, macinat, lapte de cocos, boia dulce.
Ingrediente:
500 g bucheţele de broccoli
1 ceapă
2 morcovi
sare
piper alb măcinat
1 cutie (400 ml) lapte de cocos
boia dulce
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le speli. Tai morcovii în rondele groase, iar ceapa o crestezi în 4.
Pui la fiert morcovii şi ceapa în apă cât să le acopere.
După 6 minute de fierbere, pui broccoli şi continui fierberea 3-4 minute.
Scurgi legumele şi păstrezi supa în care au fiert.
Pasezi legumele cu ajutorul mixerului vertical, adăugând şi puţină supă în care au fiert legumele.
Amesteci piureul de legume cu laptele de cocos şi supa în care au fiert legumele.
Pui vasul pe foc şi, după câteva clocote, stingi focul.
Serveşti supa decorată cu boia dulce: presari pudra sub formă de cerc, pe suprafaţa porţiei şi, cu ajutorul unei scobitori, faci raze către margini, transformând astfel porţia într-o mâncare cu un aspect deosebit.
Supa crema de broccoli si morcovi din: broccoli, morcovi, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 broccoli de circa 500 g 2 morcovi mici 1 rădăcină pătrunjel 1 felie rădăcină telină Mod de preparare: Fierbi legumele în circa 3 litri de apă, timp de 40-45 minute, la foc mic. După ce legumele s-au fiert, strecori supa, […]
Supa crema de broccoli cu smantana din: broccoli, ceapa, unt, legume, cascaval, smantana, oua, sare. Ingrediente: 500 g broccoli 750 ml apă 1 ceapă potrivită 2 linguri cu unt cu verdeaţă 2 linguri cu legume deshidratate 1 cub de legume 200 g caşcaval 200 g smântână cu leuştean 1-2 gălbenuşuri sare Mod de preparare: […]
Multumesc pentru reteta . A iesit super buna. Dar in loc de boia dulce (care are gluten) am folosit hrean care ii da supei un gust deosebit .
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Multumesc pentru reteta . A iesit super buna. Dar in loc de boia dulce (care are gluten) am folosit hrean care ii da supei un gust deosebit .