Supa crema de cartofi cu patrunjel si ceapa verde

Printeaza

Supa crema de cartofi cu patrunjel si ceapa verde din: cartofi, praz, unt, sare, patrunjel, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • un kg cartofi vechi, albi
  • 2 bucati praz
  • 100 g unt
  • sare

pentru servit:

  • patrunjel verde
  • ceapa verde

 

Mod de preparare:

In oala de fiert supa se to­peşte untul si se adaugă partea albă a prazului, tăiat rondele.

Se lasă să se înmoaie puţin si se adaugă cartofii tăiaţi cuburi.Se lasă si cartofii un minut să se călească în ulei si apoi se toarnă apă. Se lasă la fiert, potrivind gustul de sare.

După ce cartofii au fiert, se mixează cu tot cu apa în care au fiert, dacă se doreşte o supă mai subţire, sau se scurge zeama si se adaugă apoi după gust sau preferinţe.

Se aduce la masă cu verdea­ţă si ceapă verde tăiată.

 

Supa crema de cartofi cu patrunjel si ceapa verde

Supa_crema_de_cartofi_cu_patrunjel_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.