Supa-crema de cartofi cu smantana si cascaval

Printeaza

Supa-crema de cartofi cu smantana si cascaval din: cartofi, ceapa, telina, lapte, unt, smantana, cascaval, apa.

Ingrediente:

  • 5- 6 cartofi mari
  • 3 cepe
  • o telină
  • un pahar lapte
  • 100 g unt
  • 2 linguri smântână
  • 50 g caşcaval ras
  • 1,5 l apă

 

Mod de preparare Supa-crema de cartofi cu smantana si cascaval:

Se fierb cartofii, ceapa şi ţelina, curăţate şi tăiate sferturi, într-o oală cu 2 l apă şi sare.

După ce au fiert bine, se trece totul prin sită şi piureul obţinut se subţiază cu o jumătate din cantitatea de supă de legume rămasă.

Se mai adaugă laptele, untul, caşcavalul ras şi smântână. Se serveşte cu crutoane de pâine prăjită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.