Supa crema de cartofi cu smantana si verdeata
PrinteazaSupa crema de cartofi cu smantana si verdeata din: cartofi, ceapa alba, amidon, smantana, sare, piper, crenvursti, verdeata.
- 8 cartofi
- 2 cepe albe
- 2 linguri amidon
- 200 ml smantana
- sare
- piper
pentru servit:
- 6 crenvursti
- verdeata
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală bine, apoi se taie cuburi şi se pun la fiert cu ceapa tăiată în patru.
După ce au fiert cartofii, se pun amidonul si jumătate din cantitatea de smântână. Se mixează şi se potriveşte gustul de sare si piper.
Se dă supa din nou pe foc si, când ajunge la punctul de fierbere, se adaugă crenvurştii tăiaţi felioare.
Se ia de pe foc, se adaugă restul de smântână şi se aduce la masă cu verdeaţă proaspătă tocată mărunt.
Supa crema de cartofi cu smantana si verdeata
Pofta buna!
Perfecta pentru perioada rece!