Supa crema de cartofi cu smantana si verdeata

Printeaza

Supa crema de cartofi cu smantana si verdeata din: cartofi, ceapa alba, amidon, smantana, sare, piper, crenvursti, verdeata.

Ingrediente:Supa_crema_de_cartofi_cu_smantana_si_verdeata

  • 8 cartofi
  • 2 cepe albe
  • 2 linguri amidon
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

pentru servit:

  • 6 crenvursti
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală bine, apoi se taie cuburi şi se pun la fiert cu ceapa tăiată în patru.

După ce au fiert cartofii, se pun amidonul si jumătate din cantitatea de smântână. Se mixează şi se potriveşte gustul de sare si piper.

Se dă supa din nou pe foc si, când ajunge la punctul de fierbere, se adaugă crenvurştii tăiaţi felioare.

Se ia de pe foc, se adaugă restul de smântână şi se aduce la masă cu verdeaţă proaspătă tocată mărunt.

Supa crema de cartofi cu smantana si verdeata

Supa_crema_de_cartofi_cu_smantana_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Perfecta pentru perioada rece!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.