Supa-crema de castraveti

Printeaza

Supa-crema de castraveti din: castraveti, branza feta, smantana, ulei, ceapa, ketchup, menta, sare, piper.

Ingrediente:Supa-crema de castraveti

  • un kg castraveti
  • 40 g brânză feta
  • 100 ml smântână
  • 2 linguri ulei
  • o ceapă
  • putin ketchup pentru servit
  • câteva frunzuiiţe de mentă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă de coajă castravetii, se scot semintele si apoi pulpa rămasă se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se pun castravetii răzuiti în bolul unui mixer, se adaugă brânza, uleiul şi 2 linguri smântână. Se mixează, se potriveşte gustul de sare si piper. Se lasă la rece 2 ore.

Se serveste cu ceapă fin tăiată, ketchup, piper şi mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.