Supa crema cu ciuperci de padure

Printeaza

Supa crema cu ciuperci de padure din: ceapa, lapte, bureti, ciuperci, ulei vegetal, faina de grau, zeama de legume, cimbrisor, piper, sare.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 200 ml lapte
  • 250 g bureti galbeni
  • 250 g ciuperci albe
  • 2 linguri ulei vegetal
  • 30 g faina de grau
  • 375 ml zeama de legume
  • o legatura cimbrisor proaspat
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile si ceapa se curata, se taie marunt. Intr-o cratita, se incinge uleiul si se prajeste ceapa, timp de 2 minute.

Se adauga ciupercile. Amestecand, se fierbe totul impreuna 5-7 minute.

O jumatate din ciuperci se scot, se pun deoparte. Celelalte ciuperci cu ceapa se presara cu faina si se mai prajesc un minut.

Se toarna laptele si zeama de legume. Amestecand, se fierb la foc mic, fara capca.

Continutul se mixeaza, se drege cu sare si piper.

Se toarna in farfurii, in fiecare farfurie se adauga ciupercile puse in rpealabil deuparte, se orneaza cu cimbrisor.

Supa crema cu ciuperci de padure

Supa_crema_cu_ciuperci_de_padure

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Supa crema de ciuperci cu unt

Supa crema de ciuperci cu unt din: unt, ceapa, ciuperci, faina, lapte, lamaie, smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri unt o ceapă 250 g ciuperci albe 2 linguri făină 250 ml supă sau apă 500 ml lapte o lămâie 2 linguri smântână pătrunjel sare piper Pentru servit: 1-2 ciuperci câteva picături ulei de nuci   […]

 

Supa crema de ciuperci cu cimbru

Supa crema de ciuperci cu cimbru din: unt, ceapa, ciuperci, faina, lapte, smantana, crutoane. Ingrediente: 4 linguri unt o ceapă 250 g ciuperci albe 2 linguri făină 250 ml supă sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână groasă puţin cimbru crutoane, pentru servit   Mod de preparare: In oala de fiert se topeşte untul, […]

 

Supa crema cu ciuperci si patrunjel

Supa crema cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, faina, smantana, unt, ceapa, lapte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri unt o ceapa 2 linguri faina 250 ml supă de legume sau apă 500 ml lapte 2 linguri smântână o legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In oala de fiert se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu supa din asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.