Supa crema de ciuperci cu smantana

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu smantana din: ciuperci, supa de pui, lapte, ceapa, unt, faina, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_cu_smantana

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 500 ml supa de pui
  • 300 ml lapte
  • o ceapa
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul timp de 1 -2 minute în tigaie. Se toacă ceapa foarte fin şi se pune la călit în unt, cu ciupercile tăiate, sare şi piper, şi se lasă în jur de 10 minute. Se adaugă făina şi se amestecă, după care se toarnă supa de pui preparată.

Se lasă la fiert, apoi se adaugă laptele, în două reprize şi se lasă să dea în clocot. Se pasează apoi în blender întreaga compoziţie, se amestecă bine şi se aduce la masă, eventual cu smântână.

Supa crema de ciuperci cu smantana

Supa_crema_de_ciuperci_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.