Supa crema de ciuperci cu usturoi si smantana din: ciuperci, ceapa, usturoi, faina, lapte, supa de vita, smantana, unt, sare, piper.
Ingrediente:
1/2 kg ciuperci albe
2 cepe
2 catei de usturoi
30 g faina
1/2 l lapte
400 ml supa de vita
o lingura smantana
60 g unt
sare
piper
Mod de preparare:
In oala de fiert supa se pune untul la topit şi se călesc ceapa şi usturoiul. Se lasă 3 minute până ce se înmoaie.
Se adaugă ciupercile tăiate, se lasă 5 minute si apoi se pune făina. Se amestecă şi se lasă 2-3 minute, amestecând continuu.
Se toarnă laptele şi supa de vită, se amestecă şi, din momentul în care fierbe, se reduce focul şi se lasă 15 minute la fiert până ce ciupercile sunt fierte.
Se mixează, se adaugă smântână şi se potriveşte gustul de sare şi piper.
Supa crema de ciuperci cu orez din: ciuperci, ceapa, orez, unt, smantana, sare, piper. Ingrediente: 350 g ciuperci 1 ceapă mare 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceaşcă orez 50 g unt 50 ml smântână de gătit sare piper Mod de preparare: Taie 3 ciuperci felii subţiri şi trage-le la tigaie în 25 g de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.