Friptură de Rață cu Piper Sichuan din: rata, piper sichuan, sare de mare, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez. Explorând bogăția culinară a Asiei, vă prezentăm o rețetă sofisticată și plină de arome. Această preparație îmbină savoarea unică a cărnii de rață cu notele distinctive și ușor picante ale piperului […]
Supa-crema de conopida cu samantana
PrinteazaSupa-crema de conopida cu samantana din: ceapa, cartof, conopida, frunza de dafin, supa de legume, samantana, nucsoara, sar, piper.
Ingrediente:
- 30 g unt
- 1 ceapă curăţată şi tocată mărunt
- 1 cartof curăţat şi tăiat în bucăţele
- 1 conopidă mare, ruptă în bucheţele
- 1 frunză de dafin
- 1 l supă de legume fierbinte
- 100 ml smântână sau lapte gras
- sare şi piper
- nucşoară
Mod de preparare:
Topeşte untul într-o oală şi căleşte ceapa câteva minute. Adaugă supa de legume, cartofii şi lasă-i la fiert 1 minut, apoi adaugă conopida, sare şi piper după gust, frunza de dafin şi nucşoara.
Acoperă oala şi lasă să fiarbă la foc mic 5 minute. Scoate frunza de dafin si pasează legumele într-un blender până obţii o cremă.
Toarnă crema în oală, adaugă smântână şi încălzeşte puţin. Serveşte supa în farfurii ornate cu frunze de dafin şi bucheţele de conopidă.
Supa-crema de conopida cu samantana
Pofta buna!
Tamales cu sos Mole și Pui din: porumb, supa de pui, untura, praf de copt, sare, piept de pui, sos mole, ceapa, usturoi, sare, piper. Descoperă o comoară a gastronomiei mexicane cu această rețetă autentică. Această preparație îmbină fragedea cărnii de pui cu intensitatea și complexitatea sosului Mole, oferind o experiență culinară de neuitat. Tamales, […]