Supa crema cu branza feta si pecorino
PrinteazaSupa crema cu branza feta si pecorino din: cartofi, morcov, ceapa, lapte, branza feta, branza pecorino, cascaval, apa, ulei, sare.
- 4 cartofi mari
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1/2 cana cu lapte
- 100 g branza feta
- 50 g branza pecorino sau branza de oaie
- 50 g cascaval
- 3-4 cani cu apa
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Căleşte ceapa tocată mărunt. Adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe. Rade morcovul şi pune-l peste legumele călite. Stinge cu apă. Lasă pe foc o jumătate de oră. După ce au fiert legumele, pasează-le. Adaugă brânzeturile şi mixează energic.
Sărează dacă e nevoie şi lasă la răcit un sfert de oră. Incorporează treptat laptele fiert şi răcit (100 ml sau o cană, în funcţie de cât de groasă vrei să fie supa). Toarnă în boluri, decorează cu pătrunjel şi serveşte-o caldă.
Supa crema cu branza feta si pecorino
Pofta buna!
De unde se cumpara branza pecorino?
Foarte buna supa crema cu branza