Supa crema cu branza feta si pecorino

Printeaza

Supa crema cu branza feta si pecorino din: cartofi, morcov, ceapa, lapte, branza feta, branza pecorino, cascaval, apa, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_crema_cu_branza_feta_si_pecorino

  • 4 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 cana cu lapte
  • 100 g branza feta
  • 50 g branza pecorino sau branza de oaie
  • 50 g cascaval
  • 3-4 cani cu apa
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa tocată mărunt. Adaugă car­tofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe. Rade mor­covul şi pune-l peste legumele călite. Stinge cu apă. Lasă pe foc o jumătate de oră. După ce au fiert legumele, pasează-le. Adaugă brânzeturile şi mixează energic.

Sărează dacă e nevoie şi lasă la răcit un sfert de oră. Incorporează treptat laptele fiert şi răcit (100 ml sau o cană, în funcţie de cât de groasă vrei să fie supa). Toarnă în boluri, decorează cu pătrunjel şi serveşte-o caldă.

Supa crema cu branza feta si pecorino

Supa_crema_cu_branza_feta_si_pecorino

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. De unde se cumpara branza pecorino?

  2. Foarte buna supa crema cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.