Supa crema cu chorizo

Printeaza

Supa crema cu chorizo din: dovleac, chorizo, ceapa, boia.

Ingrediente:Supa crema cu chorizo

  • 225 g chorizo, tăiat cuburi
  • 2 cepe, tocate mărunt
  • 1 lingură boia iute
  • 1 kg dovleac, tăiat bucăţi
  • 900 ml supă limpede de pui

 

Mod de preparare:

Prăjeşte chorizo până când devine crocant şi pune deoparte o treime din cantitate. Adaugă ceapa şi prăjeşte 5 minute. Adaugă boiaua, dovleacul şi supa.

Adu la punctul de fierbere, micşorează flacăra, acoperă vasul cu capac şi lasă să fiarbă 30-40 minute, până când dovleacul se pătrunde.

Ia vasul de pe foc şi pasează supa pentru a obţine crema. Potriveşte gustul de sare şi piper, porţionează în căni sau bolu de servit şi presară deasupra chorizo păstrat deoparte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.