Supa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat
PrinteazaSupa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat din: unt, ceapa, cimbru, anason stelat, foi de dafin, usturoi, morcovi, supă de legume (din concentrat), sare, piper.
Ingrediente:
- 3 linguri unt
- 2 cepe
- 6 fire cimbru
- 5 bucăţi anason stelat
- 2 foi de dafin
- 1 căţel de usturoi
- 1 kg morcovi curăţaţi
- 1 l supă de legume (din concentrat)
- sare, piper
Mod de preparare:
Se topeşte untul şi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate; se condimentează cu cimbru, anason stefat, foi de dafin şi se prăjesc 5 min.
Se adaugă morcovii raşi şi se toarnă supă. Se acoperă cu-un capac şi se dau în clocot. Se reduce focul şi se lasă să mai fiarbă la foc moale cca 20 min.
Se scot din supă cimbrul, foile de dafin şi anasonul şi supa se pasează la blender; se sărează şi se piperează.
Supa-crema cu morcovi, cimbru si anason stelat
Pofta buna!