Supa crema de cartofi cu branza
PrinteazaSupa crema de cartofi cu branza din: cartofi, unt, faina, lapte, ceapa, smantana, branza, sare, piper.
- 8 cartofi cuburi
- un sfert de pachet de unt
- jumatate de cana de faina
- 8 cani de lapte
- o ceapa tocata
- o cutie de smantana
- jumatate de cana de branza moale sau cascaval ras
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii până se înmoaie în apă cu sare. In timp ce fierb, încălziţi untul într-o oală şi adăugaţi făina, apoi laptele. Amestecaţi bine să nu existe cocoloaşe. Aduceţi la fierbere, reduceţi flacăra şi ţineţi încă 5-10 minute pe foc, până se îngroaşă compoziţia.
Adăugaţi cartofii şi ceapa şi mai fierbeţi încă 5 minute. Amestecaţi smântână şi brânza până ce aceasta s-a topit complet. Potriviţi de sare şi piper. Pentru servire, presăraţi deasupra bucăţele de brânză şi verdeţuri tocate.
Supa crema de cartofi cu branza
Pofta buna!
A iesit buna supa asta?
Foarte buna supa crema, imi place la nebunie