Supa-crema de ciuperci cu carnati picanti
PrinteazaSupa-crema de ciuperci cu carnati picanti din: ţelină, radacina de patrunjel, usturoi, smatnana, faina, legume, ulei, sare.
Ingreidente:
- 1/2 ţelină
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 4 căţei de usturoi
- 100 g smântână
- 3 linguri cu făină
- 1 l supă de legume
- ulei, sare
Mod de preparare:
Călete ceapa. Adaugă ciupercile tăiate felii şi usturoiul rondele. După câteva minute, pune rădăcina de pătrunjel şi ţelina tăiată cubuleţe. Când legumele sunt pătrunse, trece-le printr-o sită.
Amestecă pe foc făina cu patru linguri cu supă. Lasă să dea în câteva clocote, apoi adaugă peste ciuperci. Subţiază cu restul de supă.
Potriveşte de sare, iar la final, adaugă felii de cârnaţi rumenite separat. Serveşte cu smântână.
Supa-crema de ciuperci cu carnati picanti
Pofta buna!