Supa-crema de ciuperci cu carnati picanti

Printeaza

Supa-crema de ciuperci cu carnati picanti din: ţelină, radacina de patrunjel, usturoi, smatnana, faina, legume, ulei, sare.

Supa_crema_de_ciuperci_cu_carnati_picanti

Ingreidente:

  • 1/2 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 4 căţei de usturoi
  • 100 g smântână
  • 3 linguri cu făină
  • 1 l supă de legume
  • ulei, sare

Mod de preparare:

Călete ceapa. Adaugă ciupercile tăiate felii şi usturoiul rondele. După câteva minute, pune rădă­cina de pătrunjel şi ţelina tăiată cubuleţe. Când legumele sunt pătrunse, trece-le printr-o sită.

Amestecă pe foc făina cu patru linguri cu supă. Lasă să dea în câ­teva clocote, apoi adaugă peste ciuperci. Subţiază cu restul de supă.

Potriveşte de sare, iar la final, adaugă felii de cârnaţi rumenite separat. Serveşte cu smântână.

Supa-crema de ciuperci cu carnati picanti

Supa_crema_de_ciuperci_cu_carnati_picanti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.