Supa crema de ciuperci cu smantana si verdeata

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu smantana si verdeata din: ciuperci, unt, telina, ceapa, smantana, ou, apa, sare, piper, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Supa crema de ciuperci cu smantana si verdeata

  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 300 g telina
  • 1 ceapa
  • 3 linguri smantana
  • 1 ou
  • 600 ml apa
  • sare si piper
  • frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa şi ţelina, curăţate şi spălateîn prealabil, se toacă mărunt şi se călesc în unt. Se adaugă ciupercile, tăiate bucăţi mai mari, şi apa. Se lasă la fiert până când ciupercile sunt gata. Zeama rezultată în urma scurgerii se pune deoparte.

Peste legumele fierte se adaugă cele 3 linguri de smântână şi oul. Impreună sunt trecute prin blender, iar pompoziţia rezultată este diluată cu zeama legumelor fierte.

Totul trece la fiert pentru încă două minute, amestecându-se continuu. Pentru decor se presară câteva frunze de pătrunjel proaspăt.

Supa crema de ciuperci cu smantana si verdeata

Supa crema de ciuperci cu smantana si verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.