Supa crema de ciuperci cu smantana vegetala

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu smantana vegetala din: ciuperci, cartof, ceapa, telina, patrunjel, smantana vegetala, sare.

Ingrediente:Supa crema de ciuperci cu smantana vegetala

  • 300 g ciuperci champignon
  • 1 cartof
  • 1 ceapă mică
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 200 ml smântână vegetală
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune ingredientele, mai puţin ciupercile, la fiert în doi litri de apă cu adaos de sare. După ce au fiert, pune în oală şi ciupercile (fără codiţă, că e fibroasă). Continuă fierberea circa zece minute.

Mixează supa la blender şi încorporează smântână vegetală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.