Supa crema de dovleac cu crutoane
PrinteazaSupa crema de dovleac cu crutoane din: dovleac, ceapa, pastarnac, morcov, cartofi, usturoi, sare.
- 1 dovleac mijlociu bine copt
- 1 eapa
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- 3 cartofi
- 1 catel de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le tai cubuleţe. Descojeşti dovleacul, îi îndepărtezi seminţele, îlfeliezi şi-l tai cuburi de 2-3 cm. Aşezi toate legumele împreună cu usturoiul într-o oală.
Adaugi apă cât să le depăşească cu 2 cm şi presari un praf de sare.
Le laşi să fiarbă aproximativ 25 de minute. Când s-au înmuiat, dai deoparte supa, o laşi puţin să se răcească şi pasezi legumele cu blenderul până capătă consistenţa unei creme.
Este bună atât caldă, cât şi rece, cu câteva crutoane.
Supa crema de dovleac cu crutoane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de dovleac cu crutoane