Supa crema de dovleac si cartofi

Printeaza

Supa crema de dovleac si cartofi din: dovleac, cartofi, morcov, ceapa, ulei, smantana, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa crema de dovleac si cartofi

  • un sfert dovleac
  • o ceapă
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 250 ml smântână de gătit
  • o linguriţă ulei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte puţin în ulei.

Se adaugă cartofii şi morcovul (curăţaţi de coajă, spălaţi, tăiaţi cubuleţe) şi dovleacul (tăiat şi el cubuleţe) şi se lasă la călit un minut.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 45 de minute. Se mixează apoi conţinutul supei, se adaugă smântână, se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.