Supa crema de gris

Printeaza

Supa crema de gris din: cartofi, morcov, dovlecel, fasole, unt, lapte, sare, gris.

Ingrediente:Supa crema de gris

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 3-6 păstăi de fasole
  • 1 linguriţă cu unt
  • 2 linguri cu lapte
  • 1/4 linguriţă cu sare
  • 1/2 linguriţă cu gris

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălati-le, tăiaţi-le felii, puneţi-le să fiarbă cu apă caldă. Lucraţi la foc potrivit, fierbeţi 30 nin şi scoateţi legumele fierte în castron.

Treceţi-le prin sită sau pe râzătoare inox, puneţi-le să fiarbă în supa caldă cu puţină sare şi grisul adăugat în ploaie când supa începe să fiarbă.

După 10 min (timp necesar să fiarbă grisul) trageţi oala de pe foc, adăugaţi untul şi laptele, amestecaţi cu o lingură de lemn pentru omogenizare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.