Supa crema de gulii cu verdeata

Printeaza

Supa crema de gulii cu verdeata din: gulii, ceapa, morcov, condiment, lapte, faina, unt, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_gulii_cu_verdeata

  • 5 gulii tinere
  • 1 ceapă mijlocie
  • 1 morcov
  • 2 linguriţe condiment din legume uscate
  • 750 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt sau margarină
  • 1 legătură pătrunjel sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli guliile, ceapa şi morcovul, le tai mărunt şi le pui la fiert în 1 1/2 l apă, împreună cu concentratul de legume. Când sunt fierte, le strecori şi le treci prin sită.

Topeşti untul sau margarina într-o oală de 3 litri, presari făina şi mixezi energic. Stingi cu supă de legume, pe care o torni treptat, în cantităţi mici, amestecând mereu.

Torni, de asemenea, laptele pasteurizat încălzit şi adaugi piureul de legume.

După ce mai fierbi supa-cremă timp de 5 minute, la foc mic, sărezi şi condimentezi după gust şi presari pătrunjelul fin tocat. Aduci la masă porţiile alături de smântână şi de crutoane de pâine.

Supa crema de gulii cu verdeata

Supa_crema_de_gulii_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.