Supa crema de legume cu verdeata si crutoane
PrinteazaSupa crema de legume cu verdeata si crutoane din: cartofi, morcovi, dovlecei, telina, verdeata, condimente, sare, crutoane.
- 4 cartofi
- 4 morcovi
- 2 dovlecei
- 1 ţelină
- verdeaţă tocată
- 1 lingură cu condimente pentru supă
- sare
- crutoane de pâine prăjită
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii, puneţi-le să fiarbă în apă fierbinte. Fierbeţi acoperit 30 min, scoateţi legumele şi pasaţi-le sau mixaţi-le.
Dacă doriţi ca supa să aibă culoarea morcovilor, daţi-i pe răzătoarea mică şi puneţi-i în supă când aceasta este gata.
Piureul obţinut din legume puneţi-l la fiert în supă, săraţi, adăugaţi şi condimente după gust, daţi în 2-3 clocote şi stingeţi focul.
Serviţi cu crutoane de pâine prăjită.
Pofta buna!