Supa crema de legume servita cu crutoane

Printeaza

Supa crema de legume servita cu crutoane din: morcovi, pastarnac, telina, ceapa, conopida, cartof, broccoli, sare, piper, mirodenii, paine, ulei de masline.

Ingrediente:Supa crema de legume servita cu crutoane

  • 3 morcovi
  • 3 bucăţi de păstârnac
  • o bucată de ţelină
  • 2 cepe
  • un bucheţel de conopidă
  • un cartof
  • un bucheţel de broccoli
  • sare
  • piper
  • mirodenii
  • pâine
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Curăţă toate legumele, taie-le cubuleţe şi pune-le la fiert. Când sunt moi, moi scurge-le (nu uita să păstrezi totuşi o căniţă de apă), după care pasează-le cu ajutorul unui robot.

Adaugă apa ca să obţii o consistenţă cremoasă, după care răsfaţă amestecul cu sare, piper şi o lingură de ulei de măsline. Crutoanele se fac simplu: în tavă pui cubuleţele de pâine stropite cu ulei de măsline şi mirodenii (oregano, curry, busuioc etc.) şi le laşi la cuptor până devân rumene şi crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.