Supa-crema de mazare cu crutoane

Printeaza

Supa-crema de mazare cu crutoane

Ingrediente:Supa-crema de mazare cu crutoane

  • 1 kg mazăre nouă
  • 1 legătură mărar verde
  • 1 ceapă
  • sare
  • 3 linguri smântână
  • 50 g unt
  • 3 l apă
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Mazărea şi ceapa tocată le pui să fiarbă în apă rece cu sare. După ce au fiert, le treci prin sită şi amesteci pasta cu apa în care au fiert.

O dregi cu smântână, după ce ai luat oala de pe foc. Prăjeşti crutoanele în unt. Serveşti supa cu crutoane, presărată cu mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.